NYÅÅÅR!

GOTT NYTT ÅÅÅR PEEEPS! :D

idag blir det fest för fulla muggar, outfit bild kommer antagligen senare, eller imorgon.. hinner tyvärr inte skriva mer idag.,
ska börja göra vid mig och så nu, sen ska vi äta middag, som varje år är hemlig ääändra framt ills vi sätter oss.. det är alltid lika spännande och alltid lika gott! :D,
nej, vi hörs imorgon, ha en bra kväll/natt/morgon!

.---

tjenneee!!! dagen innan nyår! fedt med nice! :D,
Men har fortfarande noja för man vad ska ha på sig.. får kanske gå naken?! :O ., då lär ju alla minnas nyår 09 iallafall! :)

nej men nu ska jag snart gå ner till körskolan då jag ska ha en körlektion, dubbellektion tillochmed. massa jobbigt när hon andra ska köra och jag bara sitta och kolla på! ;p. men sen ska jag köra!!!!!!! älskar att köra bil
pallar itne skriva mer! hörs!

Nyårnoja!

sjukt dålig uppdatering idag med, men jag är faktiskt sjuk.. Har åkt på en jobbig jävla hosta, är hes, har ont i hela kroppen och tillochmed i huvudet. Så jag har faktiskt bara spenderat hela dagen i soffan!
Men nu ska jag inte gnälla, ju mindre man tänker på det desto snabbare går det kanske över!? kan ju alltid hoppas iallafall!

Nyår och allt i övermorgon ju, och jag har sjuk ångest för vad jag ska ha på mig.
ska man ha klänning? Jeans? tunika? vad ska man ha! Måste man vara glittrig?! usch och fy..
nej nu ska jag poppa mig en påse popcorn, kolla tv och slappa! :)

vad ska ni ha för er på nyår?

ingen nytta alls! ;p.

hej, igår blev det inget uppdaterande över huvudtaget då jag sov bort nästan hela dagen och drog ut på tiden i soffan.. vid ca nio på kvällen igår kom sassa, jag som så starkt hade bestämt mig för att inte festa igår sa "nej jag vill inte med till chrolle".. sen gjorde sassa vid sig och bennie ringde och tjata, svag som jag är sa jag ja MEN, "jag ska inte dricka"... jag var riktigt usel på att följa min egen order igår. så istället höll vi på till klockan sex imorse.. så nu är man nog sleden.. Känns som det blir sängen hela långa dagen idag!
I fredags var jag och sassa slappeklädda hela dagen, stack till och med ner till puben med joggingbrallor och slappetröja, håret slaffsigt gjort och knappt vidgjorda över huvudtaget. Men sen gick vi hem och la oss och sooooov.. Då torsdagen hade varit väldigt lååång.. höll ju på till ca halv sex då med! eller vad klockan nu blev..

men men, där har ni denna helgen.. vad har ni haft för er?

Idag vakna jag vid 14-tiden, efter det gick jag snabbt ner och käka frukost och sedan körde min bror mig upp till hästen. Jag har haft en låååångt uppehåll med hästen nu ett tag, men har som tur var fått tillbaka mitt intresse, för det finns inte mycket som är mysigare än att sitta på hästryggen och känna kinderna bita lite, faktiskt väldigt bra sätt att rensa tankarna på. Då jag har tiotusentals olika tankar som flyger runt i min hjärna just nu.  Har dessutom åkt på en jäkla hosta, gör ont i hela halsen när jag hostar också....

Nej nu ska jag nog upp och slänga mig i sängen och se klart de sista avsnitten av Trolltider, om nu inte sandra ringer och vill gå en runda. För det skulle vi kankse göra. Får så dåligt samvete av att bara sitta hemma!
Eller så får jag börja på mitt religionsarbete, bara så jag gör någon nytta alls idag!

Men jag säger iallafall godnatt nu, sov så gott!

Utgång Helsingborg!

gud som min statistiklista ser ut, väldigt "hoppig" om man säger så! :)
Igår var en mysdag till en början. åkte till farmor runt tre, så kolla jag jonte och oliver på kalle anka, sen var det mat osv.
så gick den kvällen, och vid halv tio åkte jag till Mazze för att parta vidare, hade riktigt kul igår!
Dansa och sjöng och snacka och hade bara massa skoj! :)

Just nu håller jag och Sassa på att göra vid oss då vi ska göra Helsingborg osäkert ikväll.. Vi ska till stan med mazze, kanske chrolle och sen skulle nog martin också med. Kanske josse och nattis! Så snart beger vi oss upp till Mazze igen för att förparta! Så vi hörs imorgon igen, då kommer kanske lite bilder sen veckan som gått! Ha nu en trevlig kväll gott folk! '


DAGEEENS!

såja, nu ska vi snart åka till farmor.. men här har ni en dagens outfit med sjuuuuukt dålig kvalité





Och en flippbild:)

GOD JUL MED ER!

Julafton!

äntligen är julafton här! morgonen börja med att mamma tassa in här och la lite småpaket på sängen, fick en deo, läppglans och det bästa av allt, TROLLTIDER! har alltid haft trolltider, fast bara på VHS vilket blir svårt att se på nu då vi inte har en enda video i hela huset! allt har ju gått över till dvd! så nu kan jag äntligen se på det igen, har redan legat och kollat på det ca en timme.. älskar det!

wellwell, idag ska jag hem till farmor och fira jul och äta gott, efter det bär det hem till Mazze där vi ska vara några st och spela spel och sånt mys!

vad ska ni ha för er idag?

GOD JUL ALLESAMMANS!

musik, musik och musik!

jag lyssnar typ allltid på musik!
ni ska få några av mina favoriter här:

Anna Ternheim-Shoreline



R.Kelly- I Believe


Akon- Right now


Akon- Dreamer


Ozzy Osbourne- Dreamer


Ja här har ni några av mina favoriter! lyssnar dock på mycket mer, men kan inte lägga in alla låtar här! haha!

HAJ PO DAJ!

goddag! sitter och snackar tele med sassa, lyssnar på Jeff Buckley-Hallelujah. sååå extremt skön låt! :)

nej nu ska jag fixa till mig och dra hem till chrolle, sen till väla eller något och fika med emma:)
hörs senare idag!

PROPPMÄTT!

nu har jag nyss smällt i mig massa julmat, så nu är man sådär äckligt mätt som man bara är då man ätit julmat! varför äter man alltid för mycket? fast att jag inte är så jätteglad för julmat så ska jag ändå äta för mycket av det! haha, får inte ihop det.

Nej jag får väl dra mig ner till de andra igen och vara lite social. Inte allt för ofta man träffar göteborgarna!

Hörs imorgon igen! Bilder kommer antagligen imorgon också! ;)

Myslördag!

goddag alla lördagsfirare! :D, idag är faktiskt en ganska mysig dag tycker jag haha! har varit i stallet, sen när jag kom hem därifrån så satte jag igång med att städa mitt rum, vilket inte har gjort så stora framsteg. Jag har iallafall bäddat rent och dammat av fönsterkarmarna, ska bara damma allt annat också och dammsuga och torra golvet, efter det duscha och göra vid mig. Ska hinna med allt innan klockan slår fem! wish me good luck!

Gårdagen var också väldigt bra, hade ju avslutning i skolan, efter det hade jag min första körlektion som förresten gick vääääldigt bra! han tyckte jag körde bra, men att jag skulle ha bättre framförhållning! I agree! ;).
när jag sen var färdig där drog jag, sassa, chrolle och mazze iväg på ge-kås! var där några timmar och sen fooooor vi hem igen, sen drog vi till Mange, eller ja, jag sassa och chrolle! Hade kul där, var rätt segstartad till en början, men det bättrade sig efter några piggelindrinkar! ;).

Nej nu får jag fortsätta städa här, ska ha gäster klockan fem och vill gärna ha mitt rum färdigt tills dess, vi ska nämligen fira lite jul här hemma idag, då min syster och hennes sambo ska fira julafton i göteborg! nej, vi hörs senare!


sista dagen! :D

äntligen är det fredag, vilket innebär skolavslutning! YES! ska bli så skönt med någon veckas ledighet. Ska ju dock jobba lite, men det är ju för att jag vill ha pengar så jag kan roa mig som tusan i Costa Brava!

nej nu måste jag kila!

- Skola
-Körlektion
- ge-kås
-fest!


bra dag! :)

en massa tradande! :)

jag börja att skriva ett inlägg förut, men så fick jag ett samtal som jag trada med i en timme, så sen glömde jag helt bort att jag skrev. Menmen, idag var vi lediga från skolan, vilket var mycket skönt, men har dock inte gjort någon nytta överhuvudtaget, jag hade ju tänkt att jag skulle ta igen lite av alla arbeten vi har i skolan, men planerna blev ändrade. som vanligt!
Jag hade istället en mysdag med sandra, var uppe i stallet, gick hem och sen kolla vi film, sen drog hon hem, men jag ska snart möta upp henne igen så sja vi hämta upp chrolle sen bege oss till Mazze och trada eller glo film eller något!

Imorgon lär jag inte hinna blogga tror jag. Kan jag säga redan nu. Först har vi ju skolavslutning, direkt efter det ska jag på min första körlektion, direkt efter det hämtas man upp av mazze, då ska vi till ge-kås med chrolle sassa och mazzzé såklart! efter det bara hem och slänga sig i duschen och sen dra till Mange på fest! blir en alldeles perfekt dag känns det som!  Fullspäckad men perfekt! gillar när det är lite fart och fläkt om man vet att man ska göra något på kvällen, annars känns det bara som man sitter och väntar och tradar, så därför blir morgondagen nästan för perfekt!

Men vi hörs på lördag iallafall, ska se om jag kan slänga upp lite bilder från fredagen då!


På bilden är ser ni mig och en av mina bästa vänner Sassa!



Låten som spammas just nu, A drop in the ocean

filmmys!

Nu slänger jag mig i sängen med ett paket riskakor, en flaska cola och glor på filmen the bodyguard!
somnar säkerligen, så vi hörs imorgon igen! :)


tandläkarskräck!

Då vart det tisdag och idag har jag nog inte gjort något vettigt över huvudtaget.
Var hos Mazze en kompis igår med Chrolle, kollade film och sånt, slappa som vanligt!
var väl hemma runt elva, somna vid en halv tolv. Skulle gå upp vid 8, men ringde in och sjukanmälde mig, min kropp orkade verkligen inte gå upp ur den otroligt sköna sängen! haha! Så somna om och gick upp vid halv tolv. Då ringde jag Sassa som visst också varit hemma idag, typiskt.

Menmen, var hos tandläkaren också, jag har verkligen tandläkarskräck, tycker det är så sjuuukt läskigt när dom ska in med alla dessa instrument och sånt mög och pliia i munnen, speciellt den där röntgen plattan som dom så desperat måste prega in i flabben och snitta sänder allt tandkött man har, NEJ jag hataaar tandläkaren! till sist fick jag själv sätta i den plattan, och då blev det mycket bättre, gjorde inte det minsta ont!

Nej nu ska jag lyssna på en av alla min favvislåtar, har nämligen några st.

- Akon- Right now
- Chris Brown- Glow in the dark
- O conner- Nothing compares to you, (vet inte vad hon heter riktigt)
- R. Kelly- I believe ( den spelas nu, kolla in den)



en gång för alla!

nu blir det sista gången jag försöker skapa en blogg.
Det har mest sketit sig med dom andra, men känns ändå som om jag kommer ha lite mer att skriva om nu, då jag jobbar, tjänar mer pengar, vilket då gör att jag kan hitta på mer, och shoppa mer! :)

om ni läser på tintinbecker.blogg.se så kommer ni till min förra blogg där ni kan läsa mer om vad jag gjort innan osv.
Inte lönt att jag skriver en heeeel presentation om mig själv nu. så ni som kikar in här idag får gå in där en snabbis och kika.
Förresten, anledningen till mitt otroligt fina namn på denna blogg (tinytintin) beror mest på att jag blir kallad Tiny, pga min längd, då folket här i Åstorp där jag bor tycker att 1.64 är så himla kort! :)

Nu ska jag plugga lite körkortsteori!
Hörs senare.. Ska ut och gå med en kompis runt halv åtta, så blir väl efter det jag slänger in ett nytt inlägg!


SO LONG!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0